098 795 500 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uklanjanje neugodnih mirisa-ozonizacija

Ozonizacijom zraka uklanjamo neugodne mirise iz prostora u kojem živite i radite.Neugodni mirisi kao posljedica:

 • plijesni na zidovima
 • povratnog toka kanalizacije
 • prethodnog požara u prostoru


Ozon, kao prirodno sredstvo za dezinfekciju zraka izrazito je pogodno sredstvo pa tako već i male količine ozona mogu smanjiti ili ukloniti:

 • smrad mirisa cigarete
 • smrad plijesni i spore
 • grinje
 • pelud

 


Zagušljiv i ''težak'' zrak  najčešće je posljedica nekog drugog problema (npr. prisustva plijesni, čini boravak u prostoru neugodnim te umanjuje radni učinak.Postoje i negativni učinci na zdravlje u vidu upalnih i bakterijskih bolesti.

Sigma projekt profesionalno otklanjanje neugodnih mirisa

Čišćenje namještaja

Specijalizirani smo za uklanjanje lakših i težih zaprljanja i nečistoća sa vašeg uredskog ili kućnog namještaja.Primjenom modernih sredstava i Sabrina Santoemma Hot tehnologije uspješno čistimo vaš namještaj.
Sredstvo za čišćenje, deterdžent koji služi kao otapalo, pomoću stroja nanosimo na zaprljanu površinu gdje sa česticama zaprljanja stvara homogenu masu koju potom usisavamo snažnim usisavačem.Na ovaj način postižemo da tkanine ne mijenjaju boju, postaju onakvima kakve su bile prije zaprljanja.Neugodni i ustajali mirisi nestaju, tkanina postaje svježa i mirisna.Vrijeme sušenja je skraćeno i iznosi oko četiri sata, ovisno o vlažnosti zraka, ventilaciji i sobnoj temperaturi.


Sigma projekt, profesionalno čišćenje:

 • čišćenje kauča
 • čišćenje madraca
 • čišćenje fotelja
 • čišćenje stolica

Sigma projekt profesionalno čišćenje

Čišćenje aktivnom pjenom

Inovativno, strojno čišćenje tepiha, tehnologije: Santoema Sabrina Hot Foam omogućuje da se sve vrste zaprljanja i nečistoće, pomoću ugrijane pjene,
iz dubine materijala izbace na površinu. Primjenom ove tehnologije, renomiranog talijanskog proizvođača, postižemo odlične rezultate u čišćenju budući da pjena puno bolje djeluje u zagrijanom stanju u odnosu na pjenu koja djeluje na sobnoj temperaturi.Navedeni način omogućuje i brže sušenje materijala što skraćuje vrijeme čišćenja.
Teža zaprljanja i mrlje zahtijevaju prethodnu obradu prskanjem a potom ekstrakciju i usisavanje. Uslugu primjenom ove tehnologije nudimo za slijedeća područja:

 • Čišćenje ureda
 • Čišćenje javnih površina
 • Čišćenje kino dvorana
 • Čišćenje autobusa
 • Čišćenje vlakova

Sigma projekt profesionalno čišćenje

Čišćenje

Profesionalno čišćenje tepiha
Zbog prirode tepiha i sagova njihovo svojstvo je da sakupljaju prljavštine. Nečista obuća, hrana, prašina pa čak i otvoren prozor u prometnoj ulici, kao i mnogi drugi faktori čine da tepih postane prljav te mrlje prodru u strukturu materijala. Kako bismo spriječili oštećenje strukture tepiha, preporučujemo redovito čišćenje barem jednom godišnje, dok za prostore u kojima je protok ljudi veći čišćenje preporučamo 2-3 puta godišnje. Našom uslugom čišćenja produžavamo životni vijek tepiha te ih činimo svježim i čistim.
Široka paleta sredstava i strojeva osigurava uspješno uklanjanje nečistoća.

Čišćenje tapeciranog namještaja

Specijalizirani smo za uklanjanje nečistoća sa tapeciranog namještaja; čisto, mirisno, higijenski, antialergijski. Možete naručiti čišćenje: kauča, madraca, fotelja, tapeciranih stolica i ostalog tapeciranog namještaja.

 • Suha ekstrakcija
  Često korištena metoda pranja tepecirunga, pomoću snažnih ekstraktora daje izvrsne rezultate. Uklanjanje mrlja; kemijsko sredstvo je otapalo za prljavštine, pretvarajući ga u masu, koja se isisava pod visokim tlakom od 9 bara pomoću višestruke usisne turbine. Boje postaju življe, učinak svježine sličan svježe opranoj odjeći, svjež ugodan miris.Vrijeme sušenja od 4 sata, ovisno o vlažnosti zraka, ventilaciji i sobnoj temperaturi.

 

 • Aktivna pjena

  Čišćenje aktivnom pjenom predstavlja novu tehnologiju. Stroj stvara vruću pjenu koja svu nečistoću iz dubine materijala izbacuju na površinu. Vrijeme sušenja je minimalno te nema nepotrebnog vlaženja okolnog prostora.

     

 Antialergijski program- ResponsibleCare.
Posebno za  klijente koji su alergični na kemikalije pripremili smo antialergisjki program.ResponsibleCare ™ linija proizvoda je dizajnirana za čišćenje kod osoba osjetljivih na kemikalije i one koji pate od alergija ili astme. Svi proizvodi izrađeni su od ekstrakta sjemena povrća i voća. Oni ne uključuju pesticide, parfeme, otapala, hlapljiva HOS i druge opasne komponente. ResponsibleCare ™ proizvodi su netoksični i siguran za ljude, životinje i biljke. Može se koristiti za tepihe, prostirke, presvlake, madrace, draperije, zavjese i plišane igračke


Ozonizacija
Ozonizacija omogućava čist zrak i sterilni interijer. Ozonizacija ima učinke: uklanja smrad mirisa cigareta, mirisa plijesni, grinje koje uzrokuju alergije, iscrpljenost i astmu, bakterijske infekcije i upalne bolesti. Ozonizacija uklanja i pelud koji uzrokuje alergije te iritacije sluznice i kože.