098 795 500 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kućni majstor

Kućni majstor

Kućni majstor

Svaka vrsta nekretnine zahtijeva, redovito ili povremeno, manje ili veće popravke. Usluga kućni majstor najčešće obuhvaća popravke i radove kao:

  • vodoinstalaterski radovi
  • električarski radovi
  • stolarski radovi
  • soboslikarski radovi
  • ostali popravci u kući, stanu ili poslovnom prostoru.

Usluga kućni majstor za otklanjanje kvarova u stambenim i poslovnim objektima. Redovitim održavanjem naši djelatnici obavljaju prevenciju kvarova štedeći  Vaš novac i vrijeme. KONTAKTIRAJTE NAS  

Informativni cjenik KUCNI MAJSTOR

Kućni majstor-kome je namijenjen?

  • Usluga kućni majstor namijenjena je građanima i poslovnim subjektima koji imaju kvar u svome prostoru ili žele poboljšati funkcionalnost i estetstki dojam svoga prostora.Usluga kućni majstor pokriva različita područja potrebe za popravcima kao:

                                                                                                           -zidovi, obloge zidova i bojanje

                                                                                                           -instalacije vode i odvodnje

                                                                                                           -električne instalacije naponske mreže i pripadajućih trošila

                                                                                                           -montažni radovi i postavljanje različitih funkcionalnih i estetskih elemenata

                                                                                                           -popravci namještaja, sklapanje i montaža namještaja

                                                                                                           -popravci prozora i vrata, zamjena brava i okova 

 

  • Kućni majstor-koje usluge nudi?

Usluga kućnog majstora proteže se na široku ponudu usluga koje možete pogledati na stranicamai cjenik kucni majstor.Navedene usluge su one koje naši klijenti najčešće traže dok za sve ostale slične usluge ponudu izdajemo nakon uvida u potrebne radove.Kućni majstor je univerzalna usluga te jednim obilaskom može otkloniti kvarove na različitim područjima.Naši djelatnici su specijalizirani za ovakvu vrstu usluge a slučaju potrebe za usko specijaliziranim radovima (npr: promjena razvodne kutije i sata električnog brojila) na raspolaganju su naši suradnici koji posjeduju ovlaštenja HEP-a, raspolažu potrebnim certifikatima i ovlaštenjima.Osim vlastitih suradnika određene radove mogu izvršiti i naši kooperanti za koje rado dajemo preporuku. 

  • Kada zvati kućnog majstora? PRIMJERI:

-Vi imate potrebu sastaviti kuhinjski najmještaj: sastaviti elemente i postaviti ih na zid, spojiti elektronaponsku mrežu štednjaka, grijačih ploča i nape, ugraditi korito sudopera, spojiti armaturu tople i hladne vode i ugraditi perilicu suđa, podesiti vrata i ladice namještaja.Kućni majstor će staviti u funkciju i provjeriti sve elemete do pune funkcionalnosti

-Vi imate potrebu postaviti rasvjetna tijela ali želite da budu na drugom mjestu u odnosu na postojeću instalaciju.Kućni majstor će postojeću instalaciju prilagoditi novim potrebama, postaviti novo rasvjetno tijelo, zapuniti (gips i glet masa) nastale rupe, obojati mjesto zahvata i dovesti podlogu u prvobitno stanje.

-Vi ste kupili novu kutnu garnituru: potrebno ju je sastaviti ali postojeće dimenzije ne odgovaraju vašem prostoru.Kućni majstor će ugraditi nove nosače te prilagoditi postojeću garituru vašem prostoru.

-Vi ste kupili novu kuhinju: potrebno ju je sastaviti te radnu ploču postaviti na način da bude funkcionalna u vašoj kuhinji.Kućni majstor će postojeću radnu ploču prilagoditi te kuhinjske aparate postaviti na ono mjesto koje vama odgovara.

-Vi ste kupili novu perilicu suđa: potrebno je demontirati staru te novu postaviti na mjesto stare.Kućni mjastor će postaviti novu perilicu, prilagoditi instalaciju dovoda i odvoda te napajanje naponom.Često je potrebno (ako se radi o ugradbenoj perilici) masku na vratima prilagoditi novim vratima te učvrstiti na način da sve bude funkcionalno i na estetskom nivou.

-Vi želite na dijelu zida postaviti kamen, na dijelu pločice a sve povezati drvenim elementima.Kućni majstor će postaviti obloge na zid, izraditi drvene dekorativne elemente te obnoviti dio boje na zidu kako bi estetski dojam bio besprijekoran.

-Vi želite popraviti rasklimane prozore, promijeniti puknute gurtne te ugraditi nove prozorske klupice.Kućni majstor će promijeniti okove i mehanizme prozora, promijeniti gurtne te izraditi ili prilagoditi kupovne prozorske klupice da odgovaraju uz vašu stolariju.

-Vi želite da sudoper bude na drugom mjestu, želite novo korito sudopera i novu slavinu.Kućni majstor će prilagoditi instalaciju dovoda i odvoda u zidu, izrezati i prilagoditi radnu ploču te ugraditi novu slavinu.

  • Kućni majstor-na kojem području radimo?

Radimo na podrućju Zagreba i Zagrebačke županije

  • Zašto odabrati uslugu Kućni majstor-održavanje nekretnina?

-Preko deset tisuća zadovoljnih klijenata: od renomiranih firmi (reference dostupne) do građana

-jamstvo na izvedene radove

-stručnost i pristupačnost

-uštede ostvarene jednim pozivom te izvođačem sa imenom koji stoji iza svoga rada.

Prema vašoj nekretnini i problemu odnosimo se kao prema svojoj vlastitoj.