098 795 500 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čišćenje

Profesionalno čišćenje tepiha
Zbog prirode tepiha i sagova njihovo svojstvo je da sakupljaju prljavštine. Nečista obuća, hrana, prašina pa čak i otvoren prozor u prometnoj ulici, kao i mnogi drugi faktori čine da tepih postane prljav te mrlje prodru u strukturu materijala. Kako bismo spriječili oštećenje strukture tepiha, preporučujemo redovito čišćenje barem jednom godišnje, dok za prostore u kojima je protok ljudi veći čišćenje preporučamo 2-3 puta godišnje. Našom uslugom čišćenja produžavamo životni vijek tepiha te ih činimo svježim i čistim.
Široka paleta sredstava i strojeva osigurava uspješno uklanjanje nečistoća.

Čišćenje tapeciranog namještaja

Specijalizirani smo za uklanjanje nečistoća sa tapeciranog namještaja; čisto, mirisno, higijenski, antialergijski. Možete naručiti čišćenje: kauča, madraca, fotelja, tapeciranih stolica i ostalog tapeciranog namještaja.

  • Suha ekstrakcija
    Često korištena metoda pranja tepecirunga, pomoću snažnih ekstraktora daje izvrsne rezultate. Uklanjanje mrlja; kemijsko sredstvo je otapalo za prljavštine, pretvarajući ga u masu, koja se isisava pod visokim tlakom od 9 bara pomoću višestruke usisne turbine. Boje postaju življe, učinak svježine sličan svježe opranoj odjeći, svjež ugodan miris.Vrijeme sušenja od 4 sata, ovisno o vlažnosti zraka, ventilaciji i sobnoj temperaturi.

 

  • Aktivna pjena

    Čišćenje aktivnom pjenom predstavlja novu tehnologiju. Stroj stvara vruću pjenu koja svu nečistoću iz dubine materijala izbacuju na površinu. Vrijeme sušenja je minimalno te nema nepotrebnog vlaženja okolnog prostora.

     

 Antialergijski program- ResponsibleCare.
Posebno za  klijente koji su alergični na kemikalije pripremili smo antialergisjki program.ResponsibleCare ™ linija proizvoda je dizajnirana za čišćenje kod osoba osjetljivih na kemikalije i one koji pate od alergija ili astme. Svi proizvodi izrađeni su od ekstrakta sjemena povrća i voća. Oni ne uključuju pesticide, parfeme, otapala, hlapljiva HOS i druge opasne komponente. ResponsibleCare ™ proizvodi su netoksični i siguran za ljude, životinje i biljke. Može se koristiti za tepihe, prostirke, presvlake, madrace, draperije, zavjese i plišane igračke


Ozonizacija
Ozonizacija omogućava čist zrak i sterilni interijer. Ozonizacija ima učinke: uklanja smrad mirisa cigareta, mirisa plijesni, grinje koje uzrokuju alergije, iscrpljenost i astmu, bakterijske infekcije i upalne bolesti. Ozonizacija uklanja i pelud koji uzrokuje alergije te iritacije sluznice i kože.